Reinsjølian


Reinsjølian er et gammelt seteranlegg med to seterstuer med utsikt over Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark. Fine jakt og fiske muligheter i familievennlig terreng.

Reinsjølian – utleiemuligheter

Reinsjølian er et gammelt seteranlegg med seterstue og ei gammel, lita og autentisk stue godt egnet til barnefamilier, innlandsfiskere, jegere, turgåere og pilegrimer. Et av de mest særpregede overnattingsstedene i området med utsikt over Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark i Snåsa kommune. Stedet egner seg godt til rekreasjon, fiske, jakt, bærplukking og skiturer. Fotturer på gamle ferdselsveier mellom bygda og fjellgårdene Gjevsjøen, Gaundalen og Holden omkranset av nasjonalparken. Beitende dyr omkranser setervollen. Området har et rikt planteliv og en interessant geologi.

Sesongen: 01.06-05.09 (vei helt fram til setra) / 01.12-01.06 (sti/skiløypetrase)

Adkomst: Seteranlegget ligger 150 m fra skogsbilvei med muligheter for biltransport helt fram. Fra Snåsa sentrum 14 km via Belbu. Fra Snåsa sentrum om Brede og Imsdalen er det 30 km. Setra ligger 7 km etter vei fra Olavskilden ved Megard i Imsdalen. 

På vinterstid er det oftest snøscooterspor fra Belbu/Elgsposten og etter 1.mars går det rekreasjonsløype for snøskutere vel en kilometer sør for hytta.

Hyttefasiliteter:

2 soverom med køyesenger hvor de nederste kan nyttes som dobbeltseng. Hems med 4 madrasser. Hjørnesofa kan nyttes til soveplass om det virkelig blir trangt. Gammelstua har to sengeplasser (190×120). Begge overnattingsstedene har ulltepper, utstyrt kjøkken og utedo.

Ubetjent, selvhushold. Mat, putetrekk og laken må medbringes, alternativt sovepose/lakenpose. Solcellepanel og USB-lader til telefoner i seterstua.

Muligheter for leie av sengetøy, påsmurte matpakker og enkel frokost kan bestilles i forkant hos vertsfolket.

Velkommen!
Bestill ditt opphold i Reinsjølian her…